Installeer JivoChat op de websites van uw klanten en vrienden, en ontvang 30% terugkerende commissies voor elke Jivo-betaling.

Bekijk deze video en ontdek hoe dit werkt

Als u al een partneraccount heeft, kunt u hier inloggen

Onze partners hebben al ontvangen: in commisies

Maksym K. — CEO topranker.cz
JivoChat is gewoon een geweldige marketingtool op zich. Het affiliate systeem vertegenwoordigt nog een groot voordeel, vooral voor intermediaire online marketingbureaus met veel klanten. JivoChat's affiliate zijn betekent betaald worden voor elke nieuwe klant die je bemiddelt. Het is een feit dat je JivoChat niet aan je klanten en vrienden aanbeveelt om simpelweg geld te verdienen - je promoot het omdat je weet dat het hen echt zal helpen hun verkoop aanzienlijk te verhogen, wat betekent dat het hun vertrouwen in jou zal versterken. Het is een drievoudige winstsituatie — iedereen krijgt met weinig inspanning wat hij wil.

JivoChat heeft al $ 1.636,80 betaald

Seyed Hamid — CEO myindustry.ir
Het werken als partner bij Jivochat is geweldig omdat de hoogwaardige propositie die we onze klanten geven, ons werk heel gemakkelijk maakt en het terugkerende inkomen interessant is. Eenmalige marketing inspanning, inkomsten voor altijd!

JivoChat heeft al $ 1.592.45 betaald

Hey potentiële partner!
Ik help u graag met al uw vragen met betrekking
tot ons partner programma!


Jessica de Groot
+31 23 80 80 005,

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik betaald?

Al onze partners worden betaald via Paypal, geen uitzonderingen. Dus als u nog geen account bij Paypal heeft en deel wilt uitmaken van ons Partnershipprogramma, kunt u eenvoudig binnen 5 seconden een account aanmaken via paypal.com.

Hoe werken terugkerende commissies?

Met het affiliate programma van JivoChat wordt u telkens betaald voor elke klant die u binnen heeft gebracht en de PRO-versie van onze software gebruikt. Als u ÉÉN klant inschrijft en die klant elke maand $ 100 betaalt aan JivoChat, ontvang u elke maand $ 30. Het is dus letterlijk 30% van alles wat de mensen die zich via jou hebben aangemeld (als een partner) voor altijd aan JivoChat betalen. Dit is de reden waarom wij het beste affiliate programma ter wereld hebben 🤓

Betaal ik belasting over mijn commissies?

Het hangt er van af. U hoeft zich alleen zorgen te maken over belastingen wanneer u uw belastinggegevens doorgeeft aan het land waarin u woont. Wanneer u belastingen moet betalen, vindt u elke transactie en factuur terug in de transactie records van Paypal.

Kan ik andere partners verwijzen naar het Affiliate programma om commissie te verdienen?

5% verdienen voor alles wat uw partners verkopen voor JivoChat. Dus als u een ontwerpbureau doorverwijst dat $1000 per maand verkoopt, ontvangen zij $ 300 per maand (30%) en ontvangt u $ 50 per maand (5%). Praat met uw affiliate manager als u geïnteresseerd bent in dit segment van ons partnerprogramma.

Hoe kan ik JivoChat promoten?

U heeft uw eigen Affiliate Manager om u daarbij te helpen. U kunt hiervoor content, social media, e-mailcampagnes, advertentiecampagnes, video′s, enz. gebruiken. Alles wat u doet om uw eigen bedrijf te promoten, kunt u doen om JivoChat te promoten. Het enige verschil is dat u niets hoeft te creëren. We kunnen alle middelen leveren.

Zijn er marketingmaterialen die ik kan gebruiken?

Ja, uiteraard. U heeft toegang tot verschillende bronnen binnen uw Affiliate Dashboard hier treft u: verschillende screenshots van het product, een verkooppresentatie, banners en meer. We zijn hier om u te helpen!

Zijn er advertentieregels?

Er zijn gedetailleerde regels voor advertenties die zich binnen het Affiliate Dashboard bevinden nadat u zich heeft aangemeld.

Wie helpt mij wanneer er een probleem is?

U heeft een Affiliate Manager die er altijd voor u is. U kunt een gesprek inplannen, de chat gebruiken, de partner groepen gebruiken of via e-mail met ons communiceren.

Ik heb geen website, kan ik me aanmelden?

Ja, dat kan! We sluiten niemand uit. Zolang u de wens heeft om vanuit huis te werken, met een computer en nieuwe mensen doorverwijst om JivoChat te gebruiken, zijn we meer dan blij dat u aan boord bent.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn betalingen ontvang na een opname?

Het duurt 7 werkdagen voordat we het verzoek verwerken en de transactie goedkeuren. Als dit uw eerste opnameverzoek is, kan dit proces 30-60 dagen duren. We doen dit om fraude pogingen te voorkomen. We willen ervoor zorgen dat dit perfect werkt voor u, uw klant en JivoChat.

Hoe registreer ik mijn klanten op JivoChat?

U ontvangt een verwijzinglink die u overal op internet kunt gebruiken. Degene die op die link klikt en zich aanmeldt bij JivoChat, wordt als uw klant beschouwd. U kunt ook handmatig nieuwe klanten aanmelden via uw account in uw Partner Admin Paneel door op de knop "KLANT TOEVOEGEN" te klikken .

Heb ik toegang tot de gegevens van mijn klanten?

Jazeker! In uw Partner Paneel kunt u de geschiedenis van uw klanten inzien. Zo treft u hier: de aankopen die gedaan zijn, de demo’s en de aanmelddata. U kunt zelfs op een knop klikken om toestemming te vragen tot hun account via uw Partner Paneel, zonder enig wachtwoord. Hier is wel toestemming van de klant voor nodig, zij zullen dit verzoek moeten accepteren.

Zijn er nog andere voordelen voor mij als partner?

Natuurlijk! U kunt JivoChat een aantal maanden gratis gebruiken, kortingen aanbieden aan uw vrienden en klanten en ontvangt aankondigingen van nieuwe functies voor iedereen dit weet. U kunt ook lid worden van onze WhatsApp en Facebook Affiliate groepen voor discussies en nieuws.

Waar kan ik de volledige partnerovereenkomst lezen?

U kunt het partnercontract inzien door HIER te klikken

Ontvang ik commissie voor de Telefonie en Terugbelfunctie verlenging door mijn klant?

Ja, u ontvangt 10% van het totaalbedrag aan tegoed betaald door uw klanten voor de Telefonie- en Terugbel-functies en 3% voor het opnieuw opwaarderen van hun beltegoed, bij terugkerende betalingen.

Bent u klaar om JivoChat's partner te worden? Vertel het verder

Begin vandaag met het verkopen van JivoChat

Een partner worden