Onze partners hebben al ontvangen:

Installeer JivoChat op de websites van uw klanten en vrienden, en ontvang 30% terugkerende commissies voor elke Jivo-betaling.
get 30% in recurring commissions from every Jivo payment
On all matters concerning the
affiliate program please contact
JivoChat affiliate program benefits
Ik heb geen website, kan ik me aanmelden?
Ja, dat kan! We sluiten niemand uit. Zolang u de wens heeft om vanuit huis te werken, met een computer en nieuwe mensen doorverwijst om JivoChat te gebruiken, zijn we meer dan blij dat u aan boord bent.
Hoe registreer ik mijn klanten op JivoChat?
U ontvangt een verwijzinglink die u overal op internet kunt gebruiken. Degene die op die link klikt en zich aanmeldt bij JivoChat, wordt als uw klant beschouwd. U kunt ook handmatig nieuwe klanten aanmelden via uw account in uw Partner Admin Paneel door op de knop "KLANT TOEVOEGEN" te klikken .
Hoe kan ik JivoChat promoten?
U heeft uw eigen Affiliate Manager om u daarbij te helpen. U kunt hiervoor content, social media, e-mailcampagnes, advertentiecampagnes, video′s, enz. gebruiken. Alles wat u doet om uw eigen bedrijf te promoten, kunt u doen om JivoChat te promoten. Het enige verschil is dat u niets hoeft te creëren. We kunnen alle middelen leveren.
Zijn er marketingmaterialen die ik kan gebruiken?
Ja, uiteraard. U heeft toegang tot verschillende bronnen binnen uw Affiliate Dashboard hier treft u: verschillende screenshots van het product, een verkooppresentatie, banners en meer. We zijn hier om u te helpen!
Zijn er nog andere voordelen voor mij als partner?
Natuurlijk! U kunt JivoChat een aantal maanden gratis gebruiken, kortingen aanbieden aan uw vrienden en klanten en ontvangt aankondigingen van nieuwe functies voor iedereen dit weet. U kunt ook lid worden van onze WhatsApp en Facebook Affiliate groepen voor discussies en nieuws.
Frequently Asked Questions
Hoe krijg ik betaald?
Al onze partners worden betaald via Paypal, geen uitzonderingen. Dus als u nog geen account bij Paypal heeft en deel wilt uitmaken van ons Partnershipprogramma, kunt u eenvoudig binnen 5 seconden een account aanmaken via paypal.com.
Hoe werken terugkerende commissies?
Met het affiliate programma van JivoChat wordt u telkens betaald voor elke klant die u binnen heeft gebracht en de PRO-versie van onze software gebruikt. Als u ÉÉN klant inschrijft en die klant elke maand $ 100 betaalt aan JivoChat, ontvang u elke maand $ 30. Het is dus letterlijk 30% van alles wat de mensen die zich via jou hebben aangemeld (als een partner) voor altijd aan JivoChat betalen. Dit is de reden waarom wij het beste affiliate programma ter wereld hebben 🤓
Betaal ik belasting over mijn commissies?
Het hangt er van af. U hoeft zich alleen zorgen te maken over belastingen wanneer u uw belastinggegevens doorgeeft aan het land waarin u woont. Wanneer u belastingen moet betalen, vindt u elke transactie en factuur terug in de transactie records van Paypal.
Zijn er advertentieregels?
Er zijn gedetailleerde regels voor advertenties die zich binnen het Affiliate Dashboard bevinden nadat u zich heeft aangemeld.
Heb ik toegang tot de gegevens van mijn klanten?
Jazeker! In uw Partner Paneel kunt u de geschiedenis van uw klanten inzien. Zo treft u hier: de aankopen die gedaan zijn, de demo’s en de aanmelddata. U kunt zelfs op een knop klikken om toestemming te vragen tot hun account via uw Partner Paneel, zonder enig wachtwoord. Hier is wel toestemming van de klant voor nodig, zij zullen dit verzoek moeten accepteren.
Waar kan ik de volledige partnerovereenkomst lezen?
U kunt het partnercontract inzien door HIER te klikken
Ontvang ik commissie voor de Telefonie en Terugbelfunctie verlenging door mijn klant?
Ja, u ontvangt 10% van het totaalbedrag aan tegoed betaald door uw klanten voor de Telefonie- en Terugbel-functies en 3% voor het opnieuw opwaarderen van hun beltegoed, bij terugkerende betalingen.
Become JivoChat partner
Provide yourself additional income